Zakelijke reizen

De globalisering stelt hoge eisen aan u als ondernemer. Nieuwe culturen, vreemde valuta, andere wetgeving, onbekende taal en etiquette. Hoeveel makkelijker zou het zijn als u uw diverse China zaken allemaal onder een dak kunt brengen?

Potala-paleis-Lhasa

Discover China is gespecialiseerd in alles dat met China zakelijke reizen te maken heeft. Onze corporate travel service biedt een uitgebreide selectie aan dienstverlening en oplossingen voor de behoeften van de China zakenreiziger. Ons team van ervaren travel consultants gebruiken hun kennis en expertise om persoonlijk advies en zorgeloze logistieke oplossingen aan te bieden.

Wat maakt ons anders?
We zijn pioniers, China specialisten en experts in logistiek management. Onze specialiteit is het creëren van onderscheidende programma’s, persoonlijke klantenservice, snel handelen en aandacht voor detail. Door ons uitgebreide netwerk weten wij al 10 jaar wat er elke dag gebeurt in elk deel van China.

6e Yantai International Wine Festival (8 dagen)

Of het nu gaat om de eerste Bordeaux, de Chinese tekens die door kunstenaars op de etiketten worden gezet, of het breken van de record veilingprijzen in Hong Kong; China is momenteel het gesprek van de dag in de wijnwereld. De feiten zetten de zaken in perspectief; de cijfers van 2010 laten zien dat China ’s werelds zesde grootste wijnproducent is.

Chinese Etiquette

Met wie praat je op een receptie en waarover? Blijft er een laatste hap op het bord liggen of juist niet? De Europese etiquette kennen we vaak maar half, laat staan dat we weten hoe het in China hoort. Tafelmanieren en ongeschreven regels voor gedrag in het openbaar vertellen veel over een cultuur. Deze seminars zijn niet alleen interessant en leuk maar ook bijzonder nuttig.

Gala diners

Eenmaal prinsheerlijk in de riksja, laat u zich overspoelen door de kalme rust van de Hutongs in Beijing. Sluipt u gerust een voormalig keizerlijk complex binnen na sluitingstijd als de eunuchs naar huis zijn. Verras uw smaakpapillen tijdens een gastronomisch meergangendiner waar u eet van verfijnd Chinees porselein en drinkt uit fonkelende glazen van Riedel kristal.

Evenementen

Voor ons betekent de organisatie van een gedenkwaardige activiteit dat we onze passie met de klant delen. We laten de plaatsen van binnenuit zien, activiteiten van binnenuit beleven en het eten van binnenuit proeven.  Topkwaliteit is de rode draad bij al onze activiteiten, daar ligt tenslotte de grootste passie en deskundigheid van Discover China.

Incentivereizen

Het is onze missie om bevredigende reiservaringen te creëren die verwonderen, verbazen en de zinnen prikkelen.  We gaan eerst zelf kijken en proeven zodat we uit de eerste hand weten wat de beste plaatsen zijn om onze gasten naartoe te leiden. Discover China onderkent het belang van teambuilding, motivatie en personeels- en klantbinding.