Indochina

Discover China is zeer ervaren in het ontwikkelen van combinatiereizen voor haar klanten. Onze belangrijkste bestemmingen buiten China zijn de omringende Himalaya landen Nepal en Bhutan. Deze landen grenzen China en veel van onze klanten genieten van het maken van deze spannende grensoverschrijdende tochten tijdens hun China reis.

locals

Bij Discover China maken we op maat reizen die persoonlijke interacties en toegang tot experts combineren met bijzondere locaties.Discover Vietnam (11 dagen)

Vietnam is een van de mooiste landen in Azië met haar rijke verscheidenheid in leefstijlen, cultuur, landschappen en stranden. Op een reis van Noord naar Zuid Vietnam beleeft u de volledige diversiteit en wordt u geraakt door de magie van dit land.Vietnam: Sampan cruise over de Mekong-Delta (2 dagen)

Song Xanh Sampan, gelanceerd in november, is een nieuwe cruise om de Mekong Delta te ontdekken. Deze kleine traditionele boot is stijlvol ingericht en uitgerust met een eigen toilet en comfortabele bedden. Er worden cruises van 2 dagen/1 nacht of 3 dagen/2 nachten aangeboden.Cambodja: Kampot & Kep (4 dagen)

Kampot ademt nog altijd een rustige relaxte sfeer uit en er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving. Zoals één van de vele grotten, een boottocht naar het tropische Rabbit eiland of u kunt een bezoek brengen aan een van de vele peperplantages waar Kampot beroemd om is. Of u kunt heerlijk relaxen aan het strand en genieten van de lekkerste vis of kreeftmaaltijd van heel Cambodja.Cambodja: Chill out in Sihanouk Ville (4 dagen)

Na alle indrukken van de tempels en geschiedenis van Cambodja is het heerlijk om even te gaan relaxen aan de kust op de stranden van Sihanoukville. Sihanoukville groeit steeds meer uit tot een heuse strand bestemming en ook in de omgeving van Sihanoukville is genoeg te beleven. Dus kom lekker bij van je rondreis door Cambodja en chill-out in the South!Cambodja: Ontdek het platteland van Battambang (4 dagen)

We zullen u de gezellige stad van Battambang laten zien en het platteland daarom heen. Ontdek het weelderige platteland van Battambang met de ter voet, of op de fiets, klim naar tempels op de heuveltop en kom met de bamboetrein weer naar beneden. U brengt een bezoek aan de indrukwekkende “Killing Cave” en maakt één van Cambodja’s mooiste boottochten terug naar Siem Reap.Cambodja: Koloniale hoofdstad Phnom Penh (4 dagen)

In deze tour bezoekt u de hoogtepunten  van Phnom Penh. Als tourist maakt u kennis met de geschiedenis van Cambodja en wat er tijdens de vreselijke periode onder het regime van Pol Pot is gebeurd. We nemen u mee naar de indrukwekkende  “Killing Fields” waar duizenden Cambodjanen de dood vonden.Cambodja: Siem Reap, het hart van Angkor (4 dagen)

Siem Reap met zijn levendige markten en het gezellige centrum met allerlei restaurants en cafés is uitgegroeid tot een behoorlijke toeristische trekpleister. De grootste trekpleister zijn natuurlijk de tempels van Angkor, maar Siem Reap heeft veel meer te bieden dan alleen de tempels.