Himalaya Reizen

Discover China is specialist in het ontwikkelen van Himalaya avonturen naar buurlanden Nepal en Bhutan voor haar klanten. Wij zijn gespecialiseerd in kleine groepsreizen, privé-reizen, wandeltochten en expedities. Onze lokale partners zijn gevestigd in Lhasa, Kathmandu en Thimpu. Hun ervaring en expertreis in de Himalaya voorziet u van alle logistieke ondersteuning van aankomst tot vertrek. Discover de Himalaya met Discover China!

local2

Bhutan: Een venster op het draken koninkrijk (6 dagen)

Tijdens deze reis bezoeken we de belangrijkste steden en dropen in het westen van Bhutan.  We maken kennis met de wondere architectuur van de Dzongs en tempels, wandelen we door dorpjes en landerijen naar kloosters op heuvelruggen alwaar we de monniken ontmoeten.Nepal – Tibet: Van Kathmandu naar Mount Kailash (21 dagen)

Op bergpassen met een gemiddelde hoogte van 5.000 meter hebben we een prachtig uitzicht over het landschap alvorens we het heilige Manasarovara meer bereiken.  Hindu’s zien het meer als de vrouwelijke universele energie of “yoni” dit in tegenstelling tot de mannelijke universele energie of “lingam” van Kailash.Nepal: Kleuren van de Himalaya (11 dagen)

Deze reis begint in de mystieke vallei van Kathmandu, en daarna verder naar Chitwan National Park, rijk gevuld met Aziatische neushoorns, Bengaalse tijgers, luipaarden enz. Na twee volle dagen jungle safari, rijden we naar Pokahra voor prachtige uitzichten op de westelijke keten van de Himalaya voordat u naar Jomsom vliegt en het verloren Tibetaanse Koninkrijk van Mustang.