Groepsreizen

Discover China biedt diverse grensverleggende groepsreizen die u laten kennismaken met de rijke Chinese cultuur, historie en natuur. De groep waarmee u reist bestaat uit een klein gezelschap voor een ongedwongen sfeer en flexibiliteit, zodat u echt kunt genieten en het onvervalste China kunt ontdekken.

klepel

Onze georganiseerde groepsreizen zijn zorgvuldig samengesteld door onze specialisten, hebben vaste vertrekdata en scherpe prijzen! Maak uw keuze uit onderstaand overzicht en boek de China groepsreis van uw dromen!

Discover China groepsreizen

Er worden ook door vele andere aanbieders groepsreizen naar China aangeboden, dus waarom zou u specifiek kiezen voor een groepsreis van Discover China? De voornaamste reden is dat wij alles onder één dak hebben en echt gespecialiseerd zijn in China. Door onze vele contacten en mogelijkheden, zelfs tot in afgelegen gebieden, kunnen wij u een unieke ervaring bieden.

Dus overtuig uzelf en bekijk onze groepsreizen naar China.Yi Torch Festival (14 dagen)

Tijdens deze groepsreis die vertrekt op 2 augustus, brengen wij u naar zeer authentieke dorpen in de provincies Guizhou en Yunnan. Op soms moeilijk begaanbare wegen rijdt u door het schitterende landschap. De accommodatie is schoon en comfortabel, maar vaak basic. De echte pionier zal zijn hart ophalen in deze twee van de meest kleurrijke en spectaculaire provincies van China, Guizhou en Yunnan.

Het Yoghurtfestival (9 dagen)

Het Shoton Festival, ook wel bekend als het Yoghurtfestival, begint op de 30ste dag van de zesde Tibetaanse maand. Tijdens het festival worden in het Drepung klooster gigantische thangka’s van de Boeddha onthuld, terwijl Tibetaanse operagroepen optreden in Norbulingka. In 20012 valt het festival op 17 en 18 augustus. Trouwens, deze reis omvat de hoogtepunten van Tsetang, Lhasa, Gyantse en Shigatse.

Van Lhasa naar Kathmandu (14 dagen)

De kans om de Tibetaanse cultuur in de authentieke en afgelegen dorpen van west Tibet en-route naar Nepal te ontdekken is uniek. U bezoekt plaatsen die niet lang geleden niets meer dan een lege ruimte waren op de wereldkaarten, een echte Discover China reis dus…

Wonderen van China (26 dagen)

Discover China’s groepsreis Wonderen van China is een fantastische manier om bijna heel China te zien in maar 26 dagen. Deze reis brengt u in een comfortabel tempo en voor een betaalbare prijs door heel China en zelfs naar Tibet.