Bouwstenen

Op doorreis of voor zaken in China? Niet zoveel tijd maar toch een deel van China willen zien? Zelf je reis samenstellen? Met de bouwsteen reizen van Discover China kun je letterlijk alle kanten op. Je kunt ze met elkaar combineren of aan een andere reis vastplakken. Korte verkenningen van China, cultureel, etnisch, avontuurlijk of spiritueel van aard.

Guilin-provincie-Guangxi

Elke bouwsteenreis heeft natuurlijk een eigen karakter maar het zijn wel allemaal duidelijk Discover China reizen: deskundig en met oog voor detail samengesteld en altijd aan te passen aan persoonlijke wensen.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw volgende bouwsteenreis in China.Beijing naar Xian (5 dagen)

Tijdens de komende dagen zult u samen met uw eigen Engels sprekende gids de Tempel van de Hemel, de indrukwekkende Verboden Stad en het Tiananmenplein bezoeken. We nemen u mee naar de Grote Muur en ook het Zomerpaleis. In Xi’an kunt u niet alleen het Terracotta Leger bewonderen en veel kebab in de islamitische wijk eten, we brengen u ook naar de stadsmuur en Big Wild Goose Pagoda.Leven als een Dong (9 dagen)

Diep in de provincie Guizhou vind je de dorpjes van de Dong. Het leven gaat hier zijn gang zoals het altijd al heeft gedaan. De gewassen moeten geplant, de oogst moet bin- nen gehaald, het eten gekookt; het werk volgt het ritme van de seizoenen. Zo was het honderd jaar geleden en zo is het nog steeds. Ervaar het lokale boerenbestaan en leef als een Dong!Kunming, Dali & Lijiang (7 dagen)

Een bouwsteen door Yunnan is zeven dagen verwondering over zoveel pracht. Met 26 verschillende etnische volken en een zeer gevarieerde natuur is het één van de meest exotische provincies van China. Deze bouwsteenreis is ook nog eens prima te combineren met een van de andere Discover China reizen.Songtsam Circuit – Shangri La (7 dagen)

Deze exclusieve bouwsteen met een verblijf bij de verschillende Songtsam lodges brengt u naar het hart van het Drie Parallelle Rivieren gebied in de provincie Yunnan. Het circuit is bedoeld voor de reiziger die houdt van unieke culturele activiteiten, prachtige landschappen, zeldzame dieren en het verkennen van onaangetaste gebieden.Adembenemende Jiuzhaiguo (6 dagen)

Een zesdaagse reis naar Chengdu, Bifengxia, antiek dorp Shangli en de natuurwondereren van Jiuzhaiguo en Huanglong: Geniet in Chengdu van een spetterende voorstelling van de Sichuan Opera en geef de reuzenpanda een knuffel voordat u naar het noorden vliegt. U trekt het Jiuzhaigou Nationaal Park in met zijn spectaculaire kleuren, watervallen en turquoise meren voordat u weer terug vliegt.Beijing- Himalaya Express (6 dagen)

Wie de volledige ‘Himalaya Express ervaring’ wil beleven zit met deze zevendaagse bouwsteenreis helemaal goed. Je rijdt vanaf Beijing rechtstreeks het bergavontuur tegemoet. Onderweg zie je het Chinese landschap langzaam woester en hoger worden. In de trein kun je alvast acclimatiseren want op dit hoogste treintraject ter wereld krijg je extra zuurstof aangeboden!Lugumeer en de Mosuo (5 dagen)

China heeft vele unieke minderheidsgroepen, maar weinigen zijn zo uniek als de Mosuo. Wij bieden u de mogelijkheid om niet alleen deze ongelooflijk prachtige omgeving van China te bezoeken (hoog in de Himalaya, op de oevers van Lugu meer), maar om deze unieke cultuur direct te ervaren door samen met de Mosuo te leven. U woont bij hen in huis en beleeft het dagelijkse leven vanuit hun perspectief.Shanghai Formule 1 (5 dagen)

Een geweldige bouwsteenreis naar Shanghai inclusief Platinum A kaarten voor de 2012 Shanghai Formule 1 en vier nachten in een comfortabel viersterren hotel. De Formule 1 Sinopec Chinese Grand Prix in Shanghai biedt veel spanning en actie, zelfs al voorafgaand aan de race. Discover China kan u suggesties geven over hoe u dit  F1-weekend voort kunt zetten in een compleet China avontuur.Guilin, Yangshuo en Longji rijstterrassen (5 dagen)

Ontsnap aan de waan van de dag en vertrek naar de oude bergdorpjes tussen de Drakenrug terrassen. Een traditionele massage helpt je spierpijn te voorkomen na een fietstocht door heuvels met eindeloze rijstterrassen. Ontdek hoe ontspannen het leven kan zijn terwijl je over de Li rivier glijdt. Deze vijfdaagse bouwsteen is zowel het ideale begin van je avonturen in China als het absolute einde!Ontdek Marco Polo’s favoriete stad: Hangzhou (4 dagen)

Een vierdaagse reis naar Hangzhou. Bezoek de tempels van Yongfu en maak de mooiste wandeltochten tussen pittoreske dorpjes en Longjing’s groene theevelden. Dit allemaal met als basis een zeer comfortabel viersterren hotel in Hangzhou. Geniet ervan!Verboden stad in Beijing (4 dagen)

Tijdens deze vierdaagse bouwsteenreis verblijft u in een luxe kamer in een comfortabel Hutong hotel in het hart van Beijing. Een deel van de excursies wordt geleid door Nederlandse burgers die wonen en werken in Beijing. Zij weten de beste plekken om u naar toe te nemen. Er is voldoende vrije tijd om de stad te voet, per fiets of met de metro te verkennen.Xiamen & Tulou Hakka huizen (3 dagen)

Met de eerste vlucht naar Xiamen, vliegt luchtvaartmaatschappij KLM sinds maart 2011 vanaf Schiphol op zeven Chinese steden. Tijdens deze driedaagse bouwsteen kunt u kuststad Xiamen, de rust en ruimte in Gulangyu eiland en de ‘round houses’ (Tulou) van de Hakka in Zhangzhou ontdekken.Shanghai op maat (3 dagen)

U wilt een paar dagen om Shanghai te leren kennen. Misschien tussendoor een Tai Chi les, kookles of een leuke fiets/wandel tocht maken? Met Discover China als u Shanghai reispartner kan het allemaal! De verschillende en originele excursies, workshops en activiteiten gevonden op deze pagina schetsen een zeer compleet beeld van het leven in deze moderne metropool.